Miért a digitális plakát?
Nyolc érv a digitális plakát mellett:

1. Dinamikus – Digitális plakátjainkon gyorsan frissítheti a tartalmat az interneten keresztül, lehetővé téve a könnyű és gyors akcióváltásokat, új típusú, meghatározott időszakokhoz kötött akciók azonnali megjelenítését, egyéb információk (pl.: időjárás, névnapok, devizaárfolyamok) online frissítését.

2. Központosított – A hálózatba kötött különféle helyszíneken installált digitalis plakátokat – akár több százat is – egyetlen központi számítógépről menedzselheti. A központi gépen összeállíthatja a monitorokon futó tartalmat, ütemezheti azokat, és utána feltöltheti a „műsort” a kijelzőkre. Ha sok digitális plakátot működtet különböző helyszíneken, csoportosíthatja őket a könnyebb menedzselés érdekében.

3. Figyelemfelkeltő – Képet, filmet, hangot, a legtöbb napjainkban használatos média-fájlformátumot képes megjeleníteni a célközönség igényeinek megfelelően. Az erre a funkcióra kifejlesztett LCD és egyéb megjelenítők széles méretválasztékban elérhetők, akár 80”-os képátlóval is, de sok LCD panelből akár vonzó, óriási méretű videófal is kialakítható. 


4. Gazdaságos – Nem kell rendszeresen plakátnyomtatásra, szállításra és kihelyezésre pénzt költenie, csupán egyszeri beruházásra, gyártásra van szüksége ahhoz, hogy eljuttassa üzenetét a célcsoportjához.

5. Sokoldalú – Sokféle helyszínen és sokféle funkcióban használhatja, akár várótermekben, recepciókon informálásra és szórakoztatásra, akár üzletekben, bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyeken reklámok, akciók, programok, hírek megjelenítésére vagy nagyvállalatoknál a vállalaton belüli kommunikáció eredményességének elősegítésére.


6. Hatékony – Felmérések igazolják, hogy a POP (vásárláshelyi) és POS (eladáshelyi) reklámok, mint amilyen a digitális plakát is vásárlásösztönzőbbek, mint a hagyományos médiákban (TV, rádió) sugárzott reklámok, ugyanis pont ott és akkor fejtik ki hatásukat, amikor döntési, vásárlási helyzetben van a reklám befogadója.


7. Integrálható – Korszerű IT eszközként könnyen integrálható adatbázisokkal, lehetővé téve pl. eladási adatok és reklámadatok összehasonlítását.


8. Megkerülhetetlen – Szakembereink mindig olyan frekventált helyekre telepítik a digitalis plakátjainkat, amelyek a hétköznapi élet kikerülhetetlen találkozási-, tevékenységi-, és üzleti gócpontjai.