Jogi nyilatkozat
A www.rekordmedia.hu honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divíziója kizárólag az érdeklődők tájékoztatása céljából teszi közzé.

Az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divíziója tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

• Az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divíziója weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divíziója jogosult.

• Az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divízió előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

• Az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divízió fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divíziója nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

• A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az MC REKORD Kft. – Rekord Média Divíziója kifejezetten kizárja.